- KennyKoken
Met Kenny Koken leren kinderen op gezonde wijze koken. Op deze pagina staat informatie over kinder koken. Wat is het? Welke mogelijkheden zijn er? En waar kun je Kenny Koken?

Wat is kinderkoken?

Enkele jaren geleden zijn wij bij Van der Valk begonnen met Live Cooking in verschillende Van der Valk Hotels. Omdat dit erg snel aansloeg kwam ook het idee om iets te gaan doen met de kinderen.

Bij Live Cooking is het begonnen met koekjes bakken nu maken wij de stap naar andere gezonde gerechtjes. De kinderen worden vermaakt en leren ondertussen gezond te koken. Leuke voorbeelden zijn: spiesje maken van groenten of fruit, taartje met groenten, eigen appelmoes draaien, mayonaise maken zonder het zoete van fabrikanten.

Daarnaast is het voor de ouders fijn als de kinderen het naar hun zin hebben dan kunnen zij ook genieten van een ontspannen avond uit. Tegenwoordig is Kenny Koken mogelijk met Live Cooking en brunches bij verschillende Van der Valk Hotels.

Prijs

Vanaf € 12,50 per persoon is een reservering voor Kenny Koken mogelijk bij verschillende Van der Valk Hotels & Restaurants.

Deelnemende Kenny Koken hotels

Kenny Koken is mogelijk bij Live Cooking en tegenwoordig ook brunch faciliteiten van verschillende Van der Valk Hotels & Restaurants. Kijk voor deelnemende restaurants op dezepagina.

Wij maken gebruik van cookies.