- KennyKoken
Bekijk hieronder informatie over de Brunch, Live Cooking en Kenny Koken.

Kenny Koken, koken met kids!

Enkele jaren geleden zijn wij bij Van der Valk begonnen met Live Cooking in verschillende Van der Valk Hotels. Omdat dit erg snel aansloeg kwam ook het idee om iets te gaan doen met de kinderen. Kenny Kinder koken is mogelijk bij verschillende Van der Valk Hotels.

Opa of oma jarig? Vier dit samen met uw kinderen en kleinkinderen op vrijdagavond bij Valk Exclusief. Terwijl u lekker aan het tafelen bent, ontplooien uw kinderen zich tot echte koks. Onder begeleiding van onze koks gaan de kinderen hun eigen pizza bakken, frietjes snijden, koekjes maken en nog veel meer.

Elke vrijdag* is er Kenny koken bij de onderstaande hotels:

  • Hotel Den Haag - Nootdorp
  • Hotel Houten
  • Hotel Maastricht

Elke zondag* is er Kenny koken bij de onderstaande hotels:

  • Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

*Door omstandigheden bestaat de mogelijkheid dat het Kenny Koken geen doorgang kan vinden. Wij verzoeken u vriendelijk om van tevoren te reserveren of contact op te nemen met onze receptie. Dit evenement is ten alle tijden op basis van beschikbaarheid.

Kinderanimatie bij andere hotels

Naast Kenny Koken bieden verschillende Van der Valk Hotels kinderanimantie aan bij de Zondagsbrunch en het Live cooking buffet, deze kinderanimatie is een stuk minder uitgebreid als Kenny Koken. Kinderen leren zelf gezonde gerechtjes te maken. Bij de Zondagsbrunch wordt u verwelkomt met een welkomstdrankje en daarna kunt u genieten van een uitgebreid koud en warm buffet, dessertbuffet en verschillende drankjes. 

Live Cooking is een uniek open-keuken-concept met de heerlijkste vers bereide gerechten in een bruisende omgeving. U kunt genieten van heerlijke vlees en vis gerechten, een koud en warm buffet en een dessertbuffet. 


Restaurants

Zondagsbrunch
Sommige hotels bieden kinderanimatie aan. Klik op de link van het betreffende hotel voor meer informatie over de brunch.

Live Cooking
Sommige hotels bieden kinderanimatie aan. Klik op de link van het betreffende hotel voor meer informatie over de Live Cooking.

Wij maken gebruik van cookies.