- KennyKoken
Bekijk hieronder informatie over de Brunch, Live Cooking en Kenny Koken.

Kenny Koken, koken met kids!

Enkele jaren geleden zijn wij bij Van der Valk begonnen met Live Cooking in verschillende Van der Valk Hotels. Omdat dit erg snel aansloeg kwam ook het idee om iets te gaan doen met de kinderen. Kenny Kinder koken is mogelijk bij verschillende Van der Valk Hotels.

Opa of oma jarig? Vier dit samen met uw kinderen en kleinkinderen op vrijdagavond bij Valk Exclusief. Terwijl u lekker aan het tafelen bent, ontplooien uw kinderen zich tot echte koks. Onder begeleiding van onze koks gaan de kinderen hun eigen pizza bakken, frietjes snijden, koekjes maken en nog veel meer.

Elke vrijdag is er Kenny koken bij de onderstaande hotels:

  • Hotel Den Haag - Nootdorp
  • Hotel Houten
  • Hotel Maastricht
  • Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Kinderanimatie bij andere hotels

Naast Kenny Koken bieden verschillende Van der Valk Hotels kinderanimantie aan bij de Zondagsbrunch en het Live cooking buffet, deze kinderanimatie is een stuk minder uitgebreid als Kenny Koken. Kinderen leren zelf gezonde gerechtjes te maken. Bij de Zondagsbrunch wordt u verwelkomt met een welkomstdrankje en daarna kunt u genieten van een uitgebreid koud en warm buffet, dessertbuffet en verschillende drankjes. 

Live Cooking is een uniek open-keuken-concept met de heerlijkste vers bereide gerechten in een bruisende omgeving. U kunt genieten van heerlijke vlees en vis gerechten, een koud en warm buffet en een dessertbuffet. 


Wij maken gebruik van cookies.